Εταιρικό Προφίλ

Κτηριακές εγκαταστάσεις.
Προφίλ

Η εταιρεία Advanced Food Technologies συστήθηκε το 2005 ως συνέχεια πολύχρονων προσωπικών δραστηριοτήτων των ιδρυτών της. Έχοντας αποκτήσει ήδη ισχυρή τεχνογνωσία στην τεχνολογία της 4ης γκάμας, επικεντρώθηκε στην διάδοση και ανάπτυξή της στην Ελληνική αγορά, διευρύνοντας χρόνο με το χρόνο το πεδίο δράσης της, σε ένα ευρύ φάσμα της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών. Το 2011 η εταιρεία μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις οι οποίες αποτελούνται από εκθεσιακό χώρο 340 τ.μ. και γραφειακούς χώρους 140 τ.μ. και οι οποίες βρίσκονται στο 2ο χλμ επί της εξωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσνίκης ανάμεσα στους κόμβους Καλοχωρίου και Ιωνίας.

Το 2013 τα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας ολοκληρώνονται με την επέκταση του υπάρχοντος κτηρίου κατά 500 τ.μ., ώστε να δημιουργηθεί μία πρότυπη μονάδα επισκευής και ανακατασκευής μεταχειρισμένων μηχανημάτων τροφίμων, σχεδιασμού και παραγωγής ανοξείδωτου εξοπλισμού (ταινίες, ανεβατόρια, τράπεζες διαλλογής) , αλλά κύρια για την ανάπτυξη ίδιων συστημάτων (καλουπιών για μηχανές συσκευασίας) όπως format για κάθετες σακουλοποιητικές μηχανές, για οριζόντιες μηχανές επικόλλησης σκαφιδίων (tray sealers) και για μηχανές θερμοδιαμόρφωσης.

Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία προβαίνει στην αγορά και εγκατάσταση του απαραίτητου σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και εξειδικευμένου λογισμικού για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των συστημάτων αυτών. Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει σήμερα δοκιμασμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής, όπως ενδεικτικά:


Κατηγορίες Προϊόντων


Λαχανικά

Μηχανήματα για την επεξεργασία και μεταποίηση φρέσκων λαχανικών και φρούτων.

Ρύζι, όσπρια, ελιές

Μηχανήματα για την μεταποίηση και συσκευασία των αγροτικών προϊόντων (ρύζι, όσπρια, ελιές κ.λ.π.)

Κατεψυγμένα

Μηχανήματα για την βιομηχανία κατεψυγμένων προϊόντων (λαχανικών, αρτοσκευασμάτων, κρεάτων κ.α.)

Έτοιμα γεύματα

Μηχανήματα για την βιομηχανία έτοιμων γευματων.

Καφές

Μηχανήματα για την βιομηχανία καφέ & ξηρών καρπών.

Εμφιαλωμένα

Μηχανήματα για την βιομηχανία εμφιαλωμένων προϊόντων υγρών ή παχύρευστων.