Τα νέα μας

1 ΦΕΒ

Agrotica 2014

By admin

Mε επιτυχία ολοκλήρωσε η εταιρεία μας την παρουσία της στην 24η Διεθνή Εκθεση AGROTICA 2014.

15 ΦΕΒ

Νέα υπηρεσία: έλεγχος τροποποιημένης ατμόσφαιρας σε συσκευασίες τροφίμων 2012

By admin

Γνωστοποιούμε στην πελατεία μας ότι η εταιρεία μας είναι πλέον σε θέση να διενεργήσει μία σειρά από ελέγχους σε εύκαμπτες συσκευασίες τροφίμων ώστε να διαπιστωθεί η αποτελεσματικότητα της χρήσης αερίων συσκευασίας.

07 ΜΑΡ

Detrop 2011

By admin

Κόντρα στην οικονομική κρήση που επικρατεί αυτή την περίοδο στην χώρα, η εταιρία μας αποφάσισε την συμμετοχή της στην 21η Διεθνής Έκθεση Εξοπλισμού & Μηχανημάτων (21η DETROP 2011) που θα διεξαχθεί από 11-14 Μαρτίου 2011 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, Θεσσαλονίκη. Θα μας βρείτε στο Περίπτερο 17 Σταντ 22. Στο περίπτερό μας θα μπορέσεις να δείς από κοντά μηχανήματα γνωστών Ευρωπαϊκών εταιρειών τις οποίες εκπροσωπούμε κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, όπως η ACMI Spa (γραμμές για την βιομηχανία αναψυκτικών, νερού & χυμών), ή Turatti srl (μηχανήματα επεξεργασίας φρέσκων λαχανικών και φρούτων), η MIELE srl (κατακόρυφες συσκευαστικές μηχανές και γραμμικά ζυγιστικά), η Chrimax srl (οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές τύπου Flowpack), η Interideatre (πολυκέφαλα ζυγιστικά συστήματα και ολοκληρωμένες λύσεις για την βιομηχανία οπωροκηπευτικών), η Lavezzini srl (κλειστικές μηχανές τύπου «καμπάνας»), αλλά και μηχανές “strech film” της γνωστής εταιρείας Minipack Torre.

12 ΟΚΤ

Συνεργασία της AFT με την Comau Robotics 2010

By admin

Ξεκινάει η συνεργασία της AFT με την Comau Robotics για την ενσωμάτωση των ρομπότ που παράγονται από την Ιταλική εταιρεία σε γραμμές παραγωγής και παλετοποίησης, αυτοματοποιώντας όλες τις σχετικές διαδικασίες. Η AFT ως integrator θα κατασκευάζει και θα εγκαθιστά όλο τον συμπληρωματικό πέραν του βραχίονα εξοπλισμό και θα προγραμματίζει το όλο σύστημα θέτοντάς το σε λειτουργία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής του πελάτη. Η Comau Robotics, αποτελεί θυγατρική του ομίλου FIAT και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές ρομπότ στον κόσμο με χιλιάδες εφαρμογές σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας. Η AFT επιδιώκει με την συνεργασία αυτή να προσφέρει στην Ελληνική βιομηχανία μία εξαιρετικά ανταγωνιστική λύση, με γρήγορη απόσβεση που αυξάνει θεαματικά την παραγωγικότητα του χρήστη.